sanctifelicis03.jpg
CALAIX DE SASTRE: Inici Notícies Col·laboracions Notícies

Notícies

El Campament del Patge Shelin durarà 2 dies i s'avança al 3 de gener

Ja tenim les activitats del Campament del Patge Shelín, una activitat que es va iniciar el 2010 i que s’ha anat ampliant cada any amb diferents col·laboracions. Es tracta d'una iniciativa que vol potenciar les figures de l’imaginari de Sant Feliu de Llobregat, el patge Shelin i el Carbonet, per consolidar la tradició santfeliuenca. Enguany superem totes les previsions, amb una imatge espectacular que, des del Departament de Cultura han dedicat esforços i material per decorar els entorns dels jardins del Palau Falguera. 

Amb la carpa instal·lada a la terrassa del Palau, el patge Shelin rebrà a tothom qui si vulgui acostar i recollirà les cartes. Al seu voltant s'organitzaran jocs, tallers i altres activitats conjuntament amb el Voluntariat de Sant Feliu, els Amics de Sant Antoni Abat, l’Esplai Sant Feliu, l'Esplai Sant Llorenç, Els Petardons i Petardones de Diversitat Lúdica i Som Animadors. 

Entre les novetats d'enguany, el Campament del Patge Shelin s'inicia el dimecres 3 de gener a partir de les 17h; i el dia 4 més tallers i jocs i les instal·lacions Peixos, parc lúdic de la Mediterrània i "Canicada" de Circ de Jocs per construir espectaculars circuits.
El dia 4 tornarem a gaudir del tastet del Grup Macedònia (amb les noves compoments)el 
Planetari Cel a càrrec de Polaris, jocs gegants a càrrec de Quiràlia, jocs fantàstics de  LaLudoneta i el Taller goma-eva Qkades, entre d'altres.

 

 

 

Llegeix més:El Campament del Patge Shelin durarà 2 dies i s'avança al 3 de gener

Subcategories

 Segueix-nos a 

 

        Facebook       Twitter       Instagram

Coordinem

Grup Lectors Cavall Fort CAL SANT FELIU

Formem part de:

Centenari Pastorets Folch i Torres

Coordinadora Pastorets   

Coordinadora de Pessebres Vivents